En forkærlighed for Bjørnborg boxershorts

Min vens underbuksebesættelse

Jeg har gennem hele gymnasietiden, samt efterfølgende haft en super god ven, der har haft en noget spøjs lidenskab, hvis du spørger mig. Denne såkaldte besættelse er intet ringere end af underbukser, men ikke bare, hvilket som helst par underbukser, næ nej, det var Bjørnborg boxershorts(læs mere her: http://shopping365.dk/produkt-kategori/undertoej/boxershorts/bjoern-borg-boxershorts/) , der var det eneste rigtige. Han begrundede sin passion for dem med at kalde dem let tilgængelige pga. at de havde mange forskellige looks, hvilket gjorde, at de kunne ramme en bred målgruppe og udover det så var de noget så rare at have på. Ja, stod egentlig lidt af, når han gik i selvsving med sin underbuksesnak, men sådan er det jo. Verden ville da også være et skrækkeligt kedeligt sted, hvis alle gik og mente, at Bjørnborg boxershorts var en livsnødvendig faktor. Det er bare min mening.

 

borg boxerHvorfor nøjes, når man kan det modsatte?

Hans såkaldte besættelse gjorde, at hver gang, der en ny model, farve eller et nyt mønster blev lanceret, så måtte han bare eje dem! Livet uden blot et enkelt par, ville være langt fra fuldkomment, ifølge ham selv. Han er egentlig spøjs, men jeg må tilstå, at jeg finder det underholdende og så er hans så meget andet end blot en underbuksefreak, hvilket også gør, at vi har holdt sammen efter vi begge kunne kalde os selv for studenter.

 

Eller Hr. Bjørnborg-besættelse?

Nogle gange har jeg taget mig selv i at tænke, at der måske nærmere var en besættelse af selve manden bag mærket end selve underbukserne, pga. mange af de lighedstegn, der var opstået mellem dem de seneste år. I starten af 2.g begyndte min ven nemlig pludselig at interessere sig meget for tennis og endda selv udøve sporten. Han var faktisk overraskende god, hvilket også har medført, at han fortsat spiller. Derudover begyndte han lade håret gro, hvilket har resulteret i, at han egentlig minder mere om en rockstjerne end om Bjørg Borg, men en, der gør, at han ikke har tænkt, at lade manken falde, er den pludselig interesse mange af det modsatte køn pludselig har fået for ham.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *